LabuSayong@SiputSedut

Tagged By 2 Friends

Published by sH@h @nDy under on Wednesday, June 17, 2009

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
-->Ak dapat dari 2 orang sebenarnya. Dua-dua orang ni pun coursemate aku, yang pertama namanya kita orang panggil adeq-abang... Aku pun xtau kenapa nama dia cam tu... Yang kedua ni plak nama dia nadia... Kawan rapat kepada kak long ak(nanti ak cerita pasal family ak kat u ni) alias kawan ak gak la... So diorang la yang telah memberikan award ni kat ak... Tima Kacih ya...   

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
i-Suka menyanyi dalam bilik air...(tgh melabur pun bleh jew....)
ii-Bleh la nak menari tapi xde la cantik cam penari profesional..
iii-Sangat suka berjumpa dengan kawan baru tapi susah nak cari kawan...
iv-Single but not available also sebab xtau la nape...(ada yg nak tp ak malu lak ngan dia...huhu...)
v-Suke dengar lagu-lagu terutama lagu English...leleh siot...
vi-Ak ni memang tak suka membaca... Nak exam baru la selak buku yg beli masa awal sem...huhu...
vii-Selain menari, ak gak masuk debat, sekritariate expoconvo, dan bakal ketua rumah sem depan ni...haha...
viii-Suka buang masa dengan melepak dan termenung...isk2...
ix-Ada org kata ak ni kurus sangat n ada yg kata badan aku da ok da...x paham la ak...tp...(tgk fact last sekali)
x-Nak tambah berat badann bagi seimbangkan BMI sekarang ni tapi susah la nak naik berat ak... Masa cuti dulu ak makan 6 kali sehari tapi berat ak sti lgi around TUUUT...kg....haha...

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.
1-Sunshine Suria
2-Madam Normala
3-Kak Mas
4-Jumain
5-Syafiqah Solehuddin
6-Syafiqah Termidi

Tapi klw bleh sume la ada dalam blog list ak n sape je yg baca post ni... 

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

2 comments:

angahpikah said... @ June 17, 2009 at 11:37 PM

aku talh di tag.. uit pjg nye kena story..huhuhu

Adeq Abang said... @ August 14, 2009 at 11:41 AM

Sila ambil award anda...

Award

Post a Comment

 

Followers