LabuSayong@SiputSedut

Kehidupan Pelajar University...

Published by sH@h @nDy under on Wednesday, June 17, 2009
Sebenarnya ak da lama sngat tak update blog ak la.... so ak ambil kesempatan ni nak buat satu post yang aku rasa ada kena mengena sikit degan diri aku dan juga pada kawan-kawan yang belajar kat luar sana. Tengok la sebab apa...

Every New Semester
new semester

After 1st Week
after one week

After 2nd Week
after 2 weeks in college


Ada lagi…

Before the Midterm Exam
before mid term


During the Midterm Exam
during mid term exam


After the Midterm Exam
after mid term exam


Before the Final Exam
before final end exams


After Seeing the Schedule of the Final Exams
exam schedule


7 Days before the Finals
seven days before finals


6 Days before Finals
6 days before finals
5 Days before Finals
five days


4 Days before Finals
4 days


3 Days before Finals
three days


2 Days before Finals
two days before final exams


1 Day before Finals (Night before the Final Exam)
night before final exams


1 Hour before Final Exam
one hour before exam


During Final Exam
during exams


After coming out of the Examination Hall
after exam


After College during Holidays
that is what collge is all about
Aku terjumpa post ni dekat oh tidak.com. Sape-sape yang suke tengok benda- benda pelik bleh la pegi kat blog ni... Aku tak jamin kalau ada yang tak tahan ngan web tu ek... Dia keras sikit... Haha...

1 comments:

a t t said... @ February 8, 2010 at 12:33 AM

luv dis..hahhaa

Post a Comment

 

Followers