LabuSayong@SiputSedut

Akhirnya Dapat Gak Merasa...

Published by sH@h @nDy under on Monday, February 01, 2010


Assalamualaikum & Salam Sejahtera pada sesiapa yg membaca entri ni...
Ak post entri ni sebab nak bgtau kat korg yga ak da berjaya memenuhi hawa nafsu zahir dan batin ak semalam... Siap tangkap gambar la ak ngan dia... Haha.. Rasa dia mmg sedap... Tapi mahal la benda tu... Aku mampu bayar untuk 2 je... Satu lagi ak belanja la kwan ak sebab dia yg carikn utk ak... Jauh kot dari kajang ke sunway... Anyway thanks so much to my beloved friend's Samsuri Nasrudi sebab berjaya mendapatkan ak benda tu...

Korg mesti tertanya-tanya apa yg cuba ak cerita kat sini kan?.. Haha... Benda tu ada lah...











Benda ni la...
Nama dia puff cream...
Benda ni makanan jepun sebnrnya...



Benda ni ak dapat tau dari sorg rakan blogger ak gak...
Nama dia adeq abang...
Korg tgk la follower ak tu sbb ak xtau nak wat link guna nama...
Huhu...


Menarikkan?...
Sebab tu la ak da lama mengidam benda ni sebab rupa dia...
For those yg nak merasa benda ni yg ak tau benda ni ada kat Mid Valley je kot...
Kat Bread Papa's...
Klik link ni klw nak tau lebih lanjut...



Ni la pembalut dia...
Sape yg nak tau pasal benda ni lebih lanjut bleh la search kat Google @ klik link ni...


Sekian tuk kali ni...
Sape yg teringin nak benda ni selamat berjaya menemuinya & selamat menjamu selera...


9 comments:

a t t said... @ February 8, 2010 at 12:32 AM

macam teringin jugaaaakk je~

sH@h @nDy said... @ February 8, 2010 at 10:45 AM

try la..
tpi susah ckit nak jumpe..
huhu...

Adeq Abang said... @ February 10, 2010 at 1:18 AM

aahhh.... shah!!! ko makan x bagi kat aku!!! aku dah ngidam lame dah... sampai ati... huuu... tapi yang gi pwtc aritu, aku pun dah berjaya beli gak... 2 jugak.. haha... xde duit kot nak beli banyak2... hehehehehe

sH@h @nDy said... @ February 11, 2010 at 12:46 PM

ala.. ko kan da penah makan... biar la ak merasa sorg2 dulu...haha...

Adeq Abang said... @ February 11, 2010 at 7:53 PM

haha... aku tgk gambar saje dah terliur... nak2 gambar yg ko capture kat atas tu...

sH@h @nDy said... @ February 12, 2010 at 10:51 AM

amik la..
ak belanja..
xyah bayar...
haha...

marissa norfis said... @ February 13, 2010 at 4:30 AM

ni yg lapar ni..shah!!..bleh plak x ajak org eh...

ps:nie bukan de jual kat cafe dulu2 kew??

hehehe

sH@h @nDy said... @ February 13, 2010 at 7:32 PM

ak pun bru nak merasa benda tu marissa...
ada ke kat cafe?..
x penah tgk pun...

iniAKU said... @ June 30, 2010 at 1:58 PM

sies, aku terliur.haha

Korg tgk la follower ak tu sbb ak xtau nak wat link guna nama<-- ko highlight name tu, then tekan link, insert url, done~ :)

Post a Comment

 

Followers