LabuSayong@SiputSedut

I've Been Tag By Suria

Published by sH@h @nDy under on Tuesday, February 24, 2009
Sebenarnya ak sendiri pun xtau tag mengetag ni ape sebab ak baru je nak msk dlm dunia blog ni... So kata orang alah bisa tegal biasa, kena la aku biasakan dengan benda2 macam ni.... Tapi ak still lg tak tau nak jawab macam mana dengan soalan2 yang diajukan tu sebab ak pun x pernah terpikir pun nak buat benda2 yg ak mmg tak pernah pikir sebelum ni... So ak nak mintak maaf la kalau apa yang ak jawab ni tak memenuhi keperluan yang dikehendaki oleh tag ni n org yg tag ak jugak iaitu suria bt mahmud...

1) Anda rasa anda hot??
Untuk menjawab soalan ni ak rase macam senang je sebab apa tau kalau difikirkan dengan otak yang rasional hot tu maknenya panas... So sebagai manusia biasa ak rase ak sememangnya hot sebab badan ak sentiasa je rase panas...Tp klw badan ak rase sejuk tu maknenya ak da Innalillah la jawapannya...Huhu... Tp klw nak jawapan dari segi istilah dan kehendak soalan ak rase org je yg boleh jawab...Tp ada la satu cerita ni yg berlaku stu malam bila ak tgh tggu, kwn pastu dtg la kwn klas ak ni nak meeting PETAKOM dgn kwn dia.. Yg peliknya bdk tu bleh plak tiba2 kata ak ni "HENSEM"?... Motif?... Ak pun masih lagi tertanya-tanya... Dr cerita dia atas korg pun bleh pikir sendiri rasenya...

2)Uplode gambar kegemaran???







3) Keistimewaan gambar-gambar tu?...
Gambar 1st lak gambar family ak mase abg sulung ak kawin thn 2007...Best sngt.. Ak jd pengapit kali ke-2 masa tu la... Org tua kata xleh jd pengapit 3 kali berturut-turut sebab takut hilang seri...huhu...Takut gak... Kang x pasal2 ak x kawin plak...

Gambar yang 2nd tu gmbr bdk2 klas ak... So ak sememangnya suka gambr tu sebab ak rase cam kita org ni dah macam family... Ak pun ada gelaran sebenarnya iaitu 'Alang' yang dipanggil oleh keluarga kecil dak klas ak yang diketuai oleh Kak Long, Abg Long, Kak Ngah, Alang(aku), & Acu...

Gambar last tu plak adalah gmbr ak n family debat UMP... byk sngt prngalaman ak dengan diorg...Seronok jgk debat ni tapi kadang2 penat n stress gak...huhu...

4) Kali terakhir makan pizza
Masa latihan tuk debat ASTAR kat UM dimana ktorg yg pergi debat Astar ni telah dibelanja makan pizza oleh Imah@Sherry... Tima kasih Sherry... Lain kali bleh belanja lagi... Hihi...

5)Lagu terakhir dengar
Xde la lagu akhir yang ak dengar sebab bleh dikatakan tiap2 hari ak dengar lg... Tgh bt post ni pun ak dgr lagu dr radio UMP...

6) Apa kamu buat selain jawab tag
Dengar lagu x pun melayan perasaan...huhu...

7) Selain nama kamu sendiri..apa lagi nama yang kamu suka orang panggil kamu
Xde dah...Dah memmang sebaik-bak nama & unik...Hihi...

8)Tag 5 orang
Sape je la yang sudi...x larat la buat benda ni...org lain pun sama kan?...huhu...

9)Siapa no 1
Yg first bt tag ak ni...Hihi...

10)No 3 ada hubungan dengan siapa??
Korang rase sape ek?...Hem...

11)Katakan sesuatu berkenaan no 5
Semoga berjaya menjawab tag ini dengan jayanya...

12)Bagaimana dengan no 4
Kegigihan berlaku...Huhu...

13)Siapa pula no 2
Second person who do did tag la...Itu pun mau tanya ke?...Hihi...

Akhir kata terima kasih pada yg sudi membaca...Please jgn bg ak tag2 ni da..Seksa oooo nak buat...Huhu...

2 comments:

WaFa' An NisA... said... @ March 4, 2009 at 10:58 PM

oohhh..aiyo'...awat hang x jawab habis?????alah jawab ja la soklan2 kat dalam tu.apa susah...;P

sH@h @nDy said... @ March 5, 2009 at 1:28 AM

kena highlightkn tulisannya....

Post a Comment

 

Followers